Wuhan Tencent R&D Center / IDEAL - interior design Blogs

Wuhan Tencent R&D Center / IDEAL

The five-story building along the lake side is a wide mirrored pool. The building is like a modern sculpture, standing in the majestic atmosphere of the pool and the lake. The combination of a variety of floors and a rich terrace space further enhances the dialogue with the lake.

Northern side stairs. Image © Bin Zhao (Unique Architecture Photography)

Interiors Designers: Ideal

Location: No.1 Tencent Road, Jiangxia District, Wuhan, China

Design Team: Jin Luo, Xiaoliang Zhang, Zhenzhou Yang, Lei Bai, Fei Cheng, Haiyan Sun, Dan Zhou

Area: 22000.0 m2

Project Year: 2018

Photographs: Bin Zhao (Unique Architecture Photography)

Exterior. Image © Bin Zhao (Unique Architecture Photography)
Text description provided by the architects. The five-story building along the lake side is a wide mirrored pool. The building is like a modern sculpture, standing in the majestic atmosphere of the pool and the lake. The combination of a variety of floors and a rich terrace space further enhances the dialogue with the lake.

Atrium. Image © Bin Zhao (Unique Architecture Photography)

To further emphasize the interaction between people, architecture and nature, a huge atrium space called the ?Canyon? is built into the office building along the lake side. The fence of the fold line around the atrium echoes the body language of the exterior building, and the decoration and architecture are naturally coord...
Source: Archdaily
URL: http://www.archdaily.com/

--------------------------------
 

-------------------------------------