Wellness Am Holand / firm architekten - interior design Blogs

Wellness Am Holand / firm architekten

The wellness area had to be doubled in size and include a variety of indoor and outdoor attractions, triumphing in an infinite outdoor pool. The area of the former spa got completely converted into a relaxation room. The aim was to create a silent space, with a spectacular view into the surrounding mountain landscape of the Austrian Alps. The floor is of rough-cut oak and the ceiling of loden textile panels.

© Adolf Bereuter

Architects: firm architekten

Location: 6883 Au, Austria

Lead Architect: Christian Feldkircher

Area: 300.0 m2

Project Year: 2018

Photographs: Adolf Bereuter

© Adolf Bereuter

Text description provided by the architects. The wellness area had to be doubled in size and include a variety of indoor and outdoor attractions, triumphing in an infinite outdoor pool. The area of the former spa got completely converted into a relaxation room. The aim was to create a silent space, with a spectacular view into the surrounding mountain landscape of the Austrian Alps. The floor is of rough-cut oak and the ceiling of loden textile panels.
© Adolf Bereuter

Site Plan and Section

© Adolf Bereuter

The walls are covered with Swiss pine and loden textiles. The main building got extended and includes the spa area. The Easter outdoor area offers a Kneipp water-treading basin, a rain shower, and a cold-water basin. The western outdoor area comes up wit...
Source: Archdaily
URL: http://www.archdaily.com/

--------------------------------
 

Horse Stables in Finca Ganadera / OOIIO Arquitectura

29-04-2018 19:36 - ( architecture )


New Visitor Center of Cluny Museum / Bernard Desmoulin Architecte

Mod Mix Monday #177

viaI adore the paint finish on the walls in this obviously old house.The simplicity of the tree is refreshing. Speaking of a simple tree....mine is very simple. Right now it only has lights on it and that may be as far as it gets this year.Or I...
23-12-2014 00:16 - ( interior decoration )
New Visitor Center of Cluny Museum / Bernard Desmoulin Architecte

Chivalry Road / Sketch Architects

Sketch Architects have refurbished a terraced home in South West London by adding a spacious, bright rear extension with large glass door extending into the garden and a usable, playful basement room.   All renovations aim to improve the lives of...
27-01-2019 19:35 - ( architecture )
New Visitor Center of Cluny Museum / Bernard Desmoulin Architecte

12 Illustrators to Follow on Instagram

It?s the little things that can make my day just a wee bit better ? starting it with a hot cup of coffee, catching a sunny moment on an otherwise rainy day, and kisses from my overly affectionate dog Spencer are a few things that come to mind. If my...
23-10-2017 18:54 - ( interior decoration )
New Visitor Center of Cluny Museum / Bernard Desmoulin Architecte

A Touch Of Green

Lonny Lonny Lonny Cottage Living Idea House Lonny Green has always been one of my favorite colors. Since March snuck up on us (how did that happen") and St. Patty’s Day will be here before we know it, I thought we should be inspired to...
03-03-2014 15:31 - ( general decoration )
-------------------------------------