Nestlé Social Block / GH+A Guillermo Hevia Arquitectos - interior design Blogs

Nestlé Social Block / GH+A Guillermo Hevia Arquitectos

The new building, part of Nestlés social block at the Granero factory (VI Región – Chile), uses a variety of bioclimatic strageties, within a company policy of rational use of energy resources and economics in the 21th century. These strategies favorize the usage of natural resources, pasive vetilation systems, air-condition and cleaning for inside spaces, natural controlled illumination, effective cost savings in the use of hydrological resources (water consumption of restrooms, etc), tendencies to find the best sustainability, quality of life, rational use of resources and protection of the environment.  

© Cristián Barahona

Architects: GH+A | Guillermo Hevia

Area: 2800 m2

Photographs: Cristián Barahona, Guillermo Hevia García

Read more »

...
Source: Archdaily
URL: http://www.archdaily.com/

--------------------------------
 

Weihai Hospital of Traditional Chinese Medicine / GLA

30-07-2018 19:41 - ( architecture )


Natural breeze & lighting symphony / MW archstudio

Holiday DIY: Ombre Ribbon Tree

Growing up in West Virginia, I saw every type of Christmas tree craft you can
09-12-2016 18:54 - ( interior decoration )
Natural breeze & lighting symphony / MW archstudio

Rina Lovko Designed Apartment In Modern Minimalist Japanese Style

Rina Lovko brings Japanese minimalism to the typical apartment block in Kiev, Ukraine. Architect presents a new project ‘Nochka’ ? an apartment of 78 square meters flooded with daylight in a typical building complex in Ukrainian capital....
25-09-2018 19:29 - ( general decoration )
Natural breeze & lighting symphony / MW archstudio

Where they create....Writing Spaces

Dylan Thomas?s ramshackle writing hut in Laugharne, WalesKerouac?s desk.Roald Dahl\'s Writing hut from World of Interiors..... My hero :)Albert Einstein\'s desk on the day he died, April 15, 1955Martin Amis
03-08-2017 19:00 - ( interior decoration )
Natural breeze & lighting symphony / MW archstudio

Social House by Xintiandi / Kokaistudios

Hybrid and holistic, Social House by Xintiandi is a multifunctional space comprising retail, F&B, and lifestyle elements. Positioned across two floors of the recently renovated Xintiandi Plaza in Shanghai?s central business district, the venue...
11-07-2019 19:34 - ( architecture )
Natural breeze & lighting symphony / MW archstudio

Green Curved Wall Unifies the Kitchen and Dining Space at Seoul Apartment

Cute, modern apartment in central Seoul, South Korea was reconstructed and reimagined by the Madrid based Daniel Valle Architects into a home with vital and playful character and artistic features. Read the rest of Green Curved Wall Unifies the...
20-09-2018 19:25 - ( general decoration )


-------------------------------------