Hangzhou Tides Kindergarten / GLA - interior design Blogs

Hangzhou Tides Kindergarten / GLA

InterventionHangzhou Tides Kindergarten is located in Wangjiang Unit, Shangcheng District, downtown of Hangzhou with 16 classes as planned. The land is in an irregular shape, with a high-density residential area in the northwest and an urban road in the southeast. Architects hope to create a healthy and happy space in an environment surrounded by high-rise buildings and urban roads through design strategies for children to grow up.
© Shengliang Su

Architects: GLA

Location: Haichao Road, Shangcheng District, Hangzhou, China

Category: Kindergarten

Area: 5339.0 m2

Project Year: 2018

Photographs: Shengliang Su

Read more »

...
Source: Archdaily
URL: http://www.archdaily.com/

--------------------------------
 

Weihai Hospital of Traditional Chinese Medicine / GLA

30-07-2018 19:41 - ( architecture )


Titan Integrity Campus / Mindspace

The corporate office building is located on a 6.5acre site which has a lake on the eastern side and road towards north. The design has a very special connection with the site and the adjoining lake. The idea is of exploiting every view possible to...
24-12-2018 19:34 - ( architecture )

Where they create....Writing Spaces

Dylan Thomas?s ramshackle writing hut in Laugharne, WalesKerouac?s desk.Roald Dahl\'s Writing hut from World of Interiors..... My hero :)Albert Einstein\'s desk on the day he died, April 15, 1955Martin Amis
03-08-2017 19:00 - ( interior decoration )
-------------------------------------