Butterfly Roof House / thescape - interior design Blogs

Butterfly Roof House / thescape

The site is located on the edge of the village, facing small mountains. Compared with nearby sites with the same shape and area, the project site had an irregular shape and relatively big area. Considering that unique site conditions, the architect had to think over several site plan options with the view of the whole village. The client suggested a square plan because he liked the simple form and also because it can be a good way of reducing construction costs. The architect agreed it would be a simple but powerful declaration in a new town, to put a simple volume on the edge of the village.
© JiHyun Choi

Architects: thescape

Location: Wonju-si, South Korea

Category: Renovation

Lead Architect: KyungHwan Chun

Area: 85.0 m2

Project Year: 2018

Photographs: JiHyun Choi

Read more »

...
Source: Archdaily
URL: http://www.archdaily.com/

--------------------------------
 

4 consigli per una casa #IDAstyle

19-12-2016 19:16 - ( general decoration )


Silvernails House Inspired by Historic Barns of the Hudson River Valley

Share Your Style Party #30

Hello everyone!It\'s that time again.  Time for another fun link up party to see what everyone has been doing lately.  This week, Martina from Northern Nesting is your host.Hi there friends welcome to week 30 of Share Your Style!I\'m Martina...
10-09-2015 19:05 - ( interior decoration )
Silvernails House Inspired by Historic Barns of the Hudson River Valley

This is How a Complex Brick Wall is Built Using Augmented Reality

Fusing augmented reality with the physical space, Fologram seeks to facilitate the construction of complex designs (for example, parametric designs that require a series of measurements, verification, and specific care) through digital instructions...
25-01-2019 19:41 - ( architecture )
Silvernails House Inspired by Historic Barns of the Hudson River Valley

Eco House by BXBstudio

Located in Southern Poland, this contemporary two-storey residence was designed in 2012 by BXBstudio – Boguslaw Barnas. Description by BXBstudio This project of sustainable house is located in the protected landscape area...
12-09-2016 19:30 - ( architecture )
-------------------------------------