Aranya Café / odd - interior design Blogs

Aranya Café / odd

This smoothly curved big-hat-like building is built in the park of Aranya district, which is aiming for a simple and fine lifestyle resort community for along Gold Coast. The site is adjacent to the sand dune formed by sea breezes after a long period. The design?s inspiration comes from a gentle breeze from the sea. The wind is one of essential natural elements to helps people chill-out, which is suitable concept for the resting place project.

© Ruijing Photo
Architects: odd

Location: Gold Coast, Beidaihe, Hebei Province, China

Category: Coffee Shop

Lead Architects: Tsutomu Deguchi? Keizo Okamoto? He Xiaotian? Huang Yebiao

Lighting Design: Ljus Design; Maki

Area: 290.0 m2

Project Year: 2018

Photographs: Ruijing Photo

Read more »

...
Source: Archdaily
URL: http://www.archdaily.com/

--------------------------------
 

Weihai Hospital of Traditional Chinese Medicine / GLA

30-07-2018 19:41 - ( architecture )


Natural breeze & lighting symphony / MW archstudio

Holiday DIY: Ombre Ribbon Tree

Growing up in West Virginia, I saw every type of Christmas tree craft you can
09-12-2016 18:54 - ( interior decoration )
Natural breeze & lighting symphony / MW archstudio

Rina Lovko Designed Apartment In Modern Minimalist Japanese Style

Rina Lovko brings Japanese minimalism to the typical apartment block in Kiev, Ukraine. Architect presents a new project ‘Nochka’ ? an apartment of 78 square meters flooded with daylight in a typical building complex in Ukrainian capital....
25-09-2018 19:29 - ( general decoration )
Natural breeze & lighting symphony / MW archstudio

Where they create....Writing Spaces

Dylan Thomas?s ramshackle writing hut in Laugharne, WalesKerouac?s desk.Roald Dahl\'s Writing hut from World of Interiors..... My hero :)Albert Einstein\'s desk on the day he died, April 15, 1955Martin Amis
03-08-2017 19:00 - ( interior decoration )
Natural breeze & lighting symphony / MW archstudio

Social House by Xintiandi / Kokaistudios

Hybrid and holistic, Social House by Xintiandi is a multifunctional space comprising retail, F&B, and lifestyle elements. Positioned across two floors of the recently renovated Xintiandi Plaza in Shanghai?s central business district, the venue...
11-07-2019 19:34 - ( architecture )
Natural breeze & lighting symphony / MW archstudio

Green Curved Wall Unifies the Kitchen and Dining Space at Seoul Apartment

Cute, modern apartment in central Seoul, South Korea was reconstructed and reimagined by the Madrid based Daniel Valle Architects into a home with vital and playful character and artistic features. Read the rest of Green Curved Wall Unifies the...
20-09-2018 19:25 - ( general decoration )


-------------------------------------