Apartment F+B / Núcleo de Arquitetura Experimental - interior design Blogs

Apartment F+B / Núcleo de Arquitetura Experimental

As the interior design was conceived in conjunction with the building design, there is a close relationship between both styles.

© Marcelo Donadussi

Architects: Núcleo de Arquitetura Experimental

Location: Rua João Berutti 160/304, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brazil

Category: Apartments

Authors: Pedro Comunello Felix, Alexandre Rögelin Prass, Filipe Saur Santos
Responsible Architect: Pedro Comunello Felix

Team: Alexandre Rögelin Prass, Filipe Saur Santos, Pedro Comunello Felix, Renata Saffer, Vitória Kempfer

Area: 1227.09 ft2

Project Year: 2018

Photographs: Marcelo Donadussi

Read more »

...
Source: Archdaily
URL: http://www.archdaily.com/

--------------------------------
 

Weihai Hospital of Traditional Chinese Medicine / GLA

30-07-2018 19:41 - ( architecture )


Shed for Firewood / Clou Architekten

Holiday DIY: Ombre Ribbon Tree

Growing up in West Virginia, I saw every type of Christmas tree craft you can
09-12-2016 18:54 - ( interior decoration )
Shed for Firewood / Clou Architekten

Rina Lovko Designed Apartment In Modern Minimalist Japanese Style

Rina Lovko brings Japanese minimalism to the typical apartment block in Kiev, Ukraine. Architect presents a new project ‘Nochka’ ? an apartment of 78 square meters flooded with daylight in a typical building complex in Ukrainian capital....
25-09-2018 19:29 - ( general decoration )
Shed for Firewood / Clou Architekten

Where they create....Writing Spaces

Dylan Thomas?s ramshackle writing hut in Laugharne, WalesKerouac?s desk.Roald Dahl\'s Writing hut from World of Interiors..... My hero :)Albert Einstein\'s desk on the day he died, April 15, 1955Martin Amis
03-08-2017 19:00 - ( interior decoration )
Shed for Firewood / Clou Architekten

Social House by Xintiandi / Kokaistudios

Hybrid and holistic, Social House by Xintiandi is a multifunctional space comprising retail, F&B, and lifestyle elements. Positioned across two floors of the recently renovated Xintiandi Plaza in Shanghai?s central business district, the venue...
11-07-2019 19:34 - ( architecture )
Shed for Firewood / Clou Architekten

Green Curved Wall Unifies the Kitchen and Dining Space at Seoul Apartment

Cute, modern apartment in central Seoul, South Korea was reconstructed and reimagined by the Madrid based Daniel Valle Architects into a home with vital and playful character and artistic features. Read the rest of Green Curved Wall Unifies the...
20-09-2018 19:25 - ( general decoration )


-------------------------------------