A Walking Box / unarchitecte - interior design Blogs

A Walking Box / unarchitecte

In the Langqin Bay by the side of Aixi Lake in Nanchang City, there resides a kindergarten filled with elegant and delicate landscapes and colorful scenery changing through seasons. At the east side of the kindergarten?s main building lobby, there?s a double height indoor space of 100 ?, facing south to the yard. Having heard of the Climbing Park of Luofu Mountain, the kindergarten came to unarchitecte, and expressed their wish to create an activity space themed climbing net.

Courtesy of unarchitecte

Architects: unarchitecte

Location: Nanchang, Jiangxi Province, China

Architect In Charge: Hetian Zhang

Design Team: Hetian Zhang, Qingfeng Sun, Xuan Xu, Jihua Sun

Area: 100.0 m2
Project Year: 2018

Development Company: Yangguangyulu Group

Construction Company: Jiangxi Fangzhi Architectural Engineering Ltd etc.

Courtesy of unarchitecte

Text description provided by the architects. In the Langqin Bay by the side of Aixi Lake in Nanchang City, there resides a kindergarten filled with elegant and delicate landscapes and colorful scenery changing through seasons. At the east side of the kindergarten?s main building lobby, there?s a double height indoor space of 100 ?, facing south to the yard. Having heard of the Climbing Park of Luofu Mountain, the kindergarten came to unarchitecte, and expressed their wish to create an activity space themed climbing net.

Courtesy of ...
Source: Archdaily
URL: http://www.archdaily.com/

--------------------------------
 

Parametric Design that Will Blow Your Mind

26-10-2017 19:29 - ( architecture )


-------------------------------------